hupple | Korea valt voor belgische hondensnoepjes
Loading...
loading...

Korea valt voor belgische hondensnoepjes

GOOD !D tekent contract in Seoul voor haar Belgische hondensnoepjes

Na Maleisië, China, Taiwan, Singapore en Indonesië is nu ook Zuid-Korea klaar om zijn trouwe viervoeters te belonen met de hupple hondenkoekjes van Belgische makelij: vandaag sloot GOOD !D opnieuw een contract tijdens de economische missie in bijzijn van HKH Prinses Astrid. Petcome zal binnenkort de Belgische hondensnoepjes verdelen in het Aziatische land, waar de producten bij meer dan 1000 winkelcentra en petclinics in de rekken zullen belanden. Zowel het gekende eigen merk hupple als treats onder private label zullen binnenkort in Koreaanse supermarkten verkrijgbaar zijn. 

 

“Onze Belgische soft treats zijn echt uniek in Zuid-Korea”, zegt oprichter Manuel Goossens. “De markt is vooral op dental sticks gericht, en is al een hele tijd op zoek naar een smakelijk alternatief. Net zoals in de rest van Azië, schaffen steeds meer Koreanen zich een hond aan. Er zijn hier al miljoenen katten en honden en de markt groeit. Koreanen pamperen hun viervoeters graag met premium producten en ze associëren België nu eenmaal met klasse en kwaliteit.” 

 

In het verleden vielen er al meer Aziatische landen tijdens een handelsmissie voor de charmante hondenkoekjes van Goossens. “Deze verhalen vragen tijd – bij China stonden we mee aan de grondslag van handelsverdragen en -certificaten.” 

 

Sinds 2011 snuffelde Manuel Goossens zo al 5 contracten bij elkaar met zijn deelnames aan 8 prinselijke missies. GOOD !D is een dankbare deelnemer aan de handelsmissies : de aanwezigheid van het koningshuis – in dit geval HRH Prinses Astrid – opent wel degelijk deuren en ondersteunt het seal-the-deal proces.

 

Bij GOOD !D verheugen ze zich op de extra heating-fase die ze ontwikkelden in hun productieproces om te faciliteren naar de Aziatische markten toe. Die wordt dit najaar geïmplementeerd, na een uitgebreid teststadium. “Ons productieproces is zodanig uniek dat het in de wereld nog niet gekend is, en deze extra stap veranderde de structuur van onze snoepjes. Na een hele ontwikkelingsfase kijken we er nu naar uit om rasechte soft treats met een Aziatische toets uit de band te zien rollen. De acceptatietesten zijn alvast veelbelovend.”