hupple | Doe de vakantiecheck!
Loading...
loading...


DOE DE VAKANTIECHECK!

De zomer betekent vakantietijd en daarvoor trek je naar andere oorden. Je hond achterlaten bij familie of in het hondenhotel is dan zeker een optie. Voor veel dogpawrents is de vakantie pas helemaal geslaagd als hun viervoeter mee kan. Gebruik deze handige checklist en vertrek goed voorbereid op reis met je huisdier:


GOOD TO PACK

Petwipes

De pet wipes van hupple zijn extra handig op vakantie en in de wagen. Een vochtig, stevig wegwerpwashandje om tussendoor, of na een stevige wandeling je hond heerlijk te reinigen en te verfrissen! In een handomdraai veeg je wat kwijl weg, verfris je de vacht van je hond of ga je eens door zijn snoet om hem op te frissen met zomerse temperaturen. Voor de tanden en een frisse adem is er dental care. Eye en ear care spreken voor zich. Niet te missen in de travel case van je doggie.

Relax

Loopt je hond voor vertrek zenuwachtig en gestresseerd rond? Honden merken de sfeer in huis en de gevoelens van hun baasje snel op en gaan mee in de energie die er heerst. Relax van pharma.pet brengt onmiddellijk op natuurlijke wijze rust bij je viervoeter. Met zijn natuurlijke grondstoffen waaronder valeriaan, werkt dit voedingssupplement zeer ontspannend. Relax is ook aanbevolen bij reisstress, verhuis, vuurwerk, onweer, overmatig blaffen en janken en ongewenst gedrag én verlatingsangst. Dus ook als je hond elders logeert kan je hem alsnog ondersteunen.


Safety first! - Veiligheidsgordel

Een veiligheidsgordel met clip is altijd een goed idee. En zeker bij je volgende autovakantie met je hond! In sommige landen gelden er geen duidelijke regels wat betreft huisdieren in de wagen. In andere landen zijn er dan wel weer wel restricties en verplichtingen. Zo moet je hond een gordel dragen op de autowegen in Duitsland wanneer hij niet in een kofferhek of bench zit. AniOne Veiligheidsgordel met clip is een voorbeeld van zo een veiligheidsgordel voor de hond.


Honden Zonnebalsem

Zonnebalsem voor honden die neus, huidplooien en oren van de hond beschermt tegen zon en uv-straling bestaan zeker! Ze werden ontwikkeld om gevoelige delen van (het gezicht van) de hond te beschermen tegen uv-straling en werken hydraterend. Bij naakthonden zeker een must! Verder bescherm je een naakthond met een leuke outfit tegen de zon. Wat dacht je van een leuk hawaishirt?